Îndrăgostește-te de Slingul cu Inele

Îndrăgostește-te de Slingul cu Inele

Îl simți cum stă lipit de tine, ca un pui de ursuleț koala, liniștit și cufundat în lumea viselor. Iar inima ta e nemaipomenit de plină. 

 

Acesta e unul din multele momente în care te bucuri că ai ales să folosești un sling cu inele. 

 

Ai de plecat în oraș cu multe drumuri de făcut. Oricât va dura, știi că te vei descurca perfect cu puiul de om lângă tine, care e deja calm, hrănit, schimbat și pregătit pentru o tură de somn. În plus, știi că dacă erai acasă, orice sunet l-ar fi trezit, dar cumva, în sling, în mișcare, doarme incredibil de profund. "Praful de somn" nu mai este pentru tine un mit, ci realitatea din fiecare zi. 

 

Slingurile cu inele sunt alese de iubitorii de babywearing ca și tine, datorită faptului să se așează ușor, fără să simți că mai ai nevoie de o pereche de mâini în plus.

 

Slingul este alternativa cea mai bună atunci când singurul gând că va trebui să te strecori peste tot cu un cărucior imens, îți dă fiori de groază și stări de anxietate. 

 

Acasă, de asemenea, poți să faci orice activitate vrei, fiindcă bebelușul tău vrea doar să te vadă și să fie lângă tine. Treburile casnice și task-urile din job sunt toate mai ușor de realizat când ai un bebeluș calm în sling.

  


Cum te ajută un sling cu inele?

 

Încă din primele luni de viață, un sling cu inele vă ajută pe amândoi, purtătoare și nou-născut, să vă armonizați ritmurile. Bebelușul învață și se adaptează la activitățile zilnice, descoperă fluxul vieții în care a intrat. Iar tu ești aproape, atentă la fiecare mișcare și scâncet cât de mic, răspunzând cu calm și eficient la toate nevoile bebelușului tău. Nu va mai trebui să ajungă în crize de plâns greu de liniștit, fiindcă fiind aproape, îi vei răspunde imediat la toate semnele subtile prin care comunică deja cu tine. Legătura dintre voi este astfel, zi și noapte, profundă, puternică și echilibrată. 
 

De ce e ușor de pus un sling cu inele?

 

Un sling cu inele este defapt o bucată lungă de material și 2 inele. Se așează pe un umăr, se trece materialul adunat ca o armonică prin inele, se așează bebelușul în buzunarul format, pe șold sau la piept și apoi se strânge fald cu fald, tensionând atent materialul.

 

Materialul textil folosit, este o țesătură specială pentru babywearing numită "Jaquard". Ea conferă materialului posibilitatea de a susține atât de bine și confortabil greutatea copilului cât și de a o distribui uniform pe corpul tău. 

 

La MUM MUAH folosim fibre textile naturale, singulare sau în blend cu materiale de înaltă calitate, pentru a-ți oferi o experiență luxoasă a babywearingului. 

 

Dintre fibrele pe care le vei întâlni, îți menționăm: bumbac egiptean, bumbac pieptănat, mătase Tussah, in, bambus, vâscoză de bambus, cashwool (lână merinos), și pentru un extra glam: fire de lurex argintiu sau auriu. 

 

Cum să folosești un sling cu inele?

 

Slingul cu inel este ideal când ai un bebeluș, dar va rămâne alături de tine și când ai un toddler activ, tot mai curios să exploreze când pe jos, când în brațe. Oricând e nevoie să vină copilul "sus-sus"/ "în corcoduș" sau "hopa", slingul se reglează din câteva mișcări și puteți porni!

 

Are o lungime fixă de 2.2 m, cu 2 inele mobile prin care se fixează țesătura, cusute, cu umăr gathered. Asta îl face soluția practică pentru plimbări scurte, activități prin și pe lângă casă precum și pe fugă.  Este comod pentru umăr și poate fi purtat bebelușul mic sau mare, în față, pe șold sau uneori chiar în spate. 

 

Greutatea maximă recomandată ce poate fi susținută de un sling cu inele este de 15 kg. 

 

În zilele călduroase este esențial fiindcă neavând atât de multe straturi de material în jurul vostru ca la un wrap lung, nu vă supraîncălziți. Și plimbarea împreună este o plăcere!

 

Dacă îți faci griji legat de greutate pe care o susții într-un singur umăr, te vei relaxa când vei afla că într-un sling, greutatea este distribuită pe umăr și omoplați, spatele preluând greutatea cu succes. 

 

Acest lucru este posibil fiindcă slingul este adunat la prinderea cu inele, în stilul "gathered", cel mai confortabil pentru purtări. Este preferat de mămici și de aceea toate slingurile MUM MUAH au această prindere.

 

Avantajul umărului "gathered" (adunat) este că îți permite libertate de mișcare. Poți să distribui slingul pe umăr și spate, cât de mult sau puțin dorești. 

 

Când încerci să ții copilul în brațe, cu o singură mână, ca să o ai pe cealaltă liberă, umărul și șoldurile tale se încordează, încercând să preia greutatea copilului. Această poziție este în regulă pentru 10 minute dar apoi apar senzații neplăcute și chiar durere. 

 

Slingul preia și distribuie uniform greutatea copilului, pentru ca spatele și șoldurile voastre să fie protejate. Asta fiindcă atunci când slingul sau wrapul este folosit corect, și copilașul este ferit de displazia de șold. 

Vezi si un tutorial pas cu pas, aici.
 

De ce să alegi un sling cu inele?

 

Este convenabil, ușor de așezat și de ajustat, și potrivit pentru orice persoană. Este ideal pentru a purta bebeluși de orice vârstă și greutate, ușurând zilnic viața a milioane de părinți din întreaga lume. 

 

Poate fi purtat pe orice umăr și este o experiență benefică atât pentru purtătoare cât și pentru bebeluș, studiile arătând că episoadele de reflux și de colici sunt reduse datorită poziției verticale în care este ținut bebelușul. 

 

Poți alege imprimeul MUM MUAH preferat disponibil, atât ca sling cu inele cât și ca wrap de diverse lungimi. 

 

Toate wrapurile MUM MUAH sunt plăcute de la prima purtare dar fiecare se va "îmbânzi" și mai mult pe măsură ce sunt folosite, devenind parte din familia și ritualurile voastre. 

 

Alege un sling cu inele ca metoda de purtare preferată pentru plimbări și activități scurte de o jumătate de oră spre o oră, pentru momente când ai nevoie de ambele mâini și pentru a oferi comod și repede bebelușului, un refugiu de calm și siguranță la pieptul tău iubitor. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0733 555 613 hello@mummuah.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!