Ce sunt și cum te ajută wrapurile MUM MUAH

Ce sunt și cum te ajută wrapurile MUM MUAH

Când ai văzut prima oară o mamă ce își purta bebelușul, primul gând, prima senzație pe care ai avut-o, a fost încântare: "Ce idee minunată!". 

Ai văzut-o înconjurată de metri întregi de material superb, plimbându-se grațioasă cu bebelușul ei. Iar împreună păreau ca emană fericire și calm. Evident, ți-ai propus să le descoperi secretul.

 

Pentru mamele dinaintea noastră, era normal și natural să își poarte bebelușii. Acum împreună, redescoperim tehnica străveche de purtare a bebelușilor, îmbogățind-o cu experiențele noastre, a mamelor chic din prezent. 


Descopera wrapurile Mum Muah 

 

Wrapurile MUM MUAH sunt cuiburi textile de drag. Fâșii lungi de material țesut care prin design, fibrele delicate, naturale și organice, inspiră mamei și copilului o stare de bine și echilibru. 

 

Concepute pentru a fi prelungirea firească a brațelor mamei, wrapurile țesute MUM MUAH sunt legătura fizică și emoțională dintre tine și bebelușul tău. 

 

Pentru bebeluș, este singurul loc în care își dorește să fie. Gândește-te la starea de bine și echilibru pe care puiul o experimentează atunci când simte lumea din wrap, lângă inima ta, în ritmul pașilor tăi, exact ca în perioada din burtică. În plus, ce mod mai cald și mai sigur de a-ți adormi copilul decât într-o plimbare într-un wrap MUM MUAH?

 

Wrapul țesut este și sistemul optim de purtare, de la primele zile ale bebelușului nou născut, până la vârsta de 3 ani. Asta fiindcă îl poți purta, în zeci de poziții și tipuri de legături, ce se mulează armonios pe corpurile voastre, oferindu-vă suportul și susținerea necesară a greutății.


Ce wrap ți se potrivește? 

 

MĂRIMI 

 

Când îți alegi primul wrap, pare complicat să alegi o mărime potrivită, mai ales dacă nu ai mai legat un wrap vreodată. Dar stai liniștită fiindcă e mai ușor decât  pare. 

 

Mărimea potrivită pentru tine ("base size"), este cea cu care poți să faci legătura de bază: Front Wrap Cross Carry și să rămâi cu aproximativ 40-50 de cm în plus ca și "coadă". Se așează frumos în spate faldul extra și te face să te simți ca și cum ai avea...exact, o coadă! 

 

Dar asta nu te ajută dacă nu poți să împrumuți un wrap dinainte. 

 

Doar online însă, poți să iei decizia asta gândindu-te la mărimea hainelor pe care le porți de obicei. 

 

Să zicem că porți mărimea M.  Un size 5 ar fi potrivit. Dar dacă vrei să experimentezi legături cu mai multe treceri de material și cozi mai lungi, atunci mărimea 6 e perfectă. 

 

Poți folosi absolut orice mărime, pentru a-ți purta bebelușul, și există zeci de legături comode, pe un umăr sau ambii umeri, pe față, șold, sau în spate. 

 

Deci ca să poți lua o decizie ce mărime ți se potrivește, urmează sfaturile noastre și curiozitatea de a încerca diferite legături!

 

Wrap-urile MUM MUAH sunt disponibile în mai multe variante de mărimi: 

 
  • Mărimea 4 (potrivită mămicilor care poartă haine în măsurile XS, S și M): 3.6 - 3.7 m lungime material.

  • Mărimea 5 (potrivită mămicilor ce poartă haine în măsura M):  4.1 - 4,2 m lungime material.

  • Mărimea 6 (potrivită mămicilor care poartă haine în măsurile L și XL): 4.6 - 4.7 m lungime material.

 

Realizăm la comandă orice mărime doresc mamele fiindcă știm că avem corpuri și nevoi diferite. 

 

O mărime 3 sau 4 de exemplu, sunt ideale pentru legături precum: traditional carry (slip knot hip carry), semi front cross wrap carry, kangaroo sau unul preferat: front wrap cross carry tied at shoulder. 

 

Dar dacă ești curioasă să experimentezi multe tipuri de legături mai complexe sau cu "cozi" de material mai lungi, atunci mărimea 6, este mai potrivită. Îți recomandăm: Front Wrap Cross Carry with a twist, Reinforced Kangaroo Carry, Rucksack Carry, Rucksack Tied Tibetan, Back Wrap Cross Carry with chestbelt, Double Hammock  Poppins/Saltwater finnish, etc. 


 

ÎN CONTINUARE, EXPLOREAZĂ ȚESĂTURILE CHIC MUM MUAH 


 

Bumbac egiptean

 

Classic Leopard

Cosmopolitan Leopard 
Yin Yang Marmoreal

 Bumbac pieptănat


Wanderlust Camouflage
Birds of a Feather
Gaudi Feather
Rose Prick Romance
Midnight Bloom Camouflage
Go Rogue Camouflage
A Cappella Artichoke


 


BLENDURI


 

Bumbac egiptean, Bambus natural, Matase tussah

 

On the Mauve Leopard


 

Bumbac pieptanat, Lurex


Wings of Love
Mischievous Artichoke


 
Bumbac pieptanat, Rexor

 

Less bitter more glitter
Sexy Snake
Jungle Snake
Sunkissed Dragonfly

In, Bumbac egiptean
 

Raw Leopard 

Vascoza de bambus, Bumbac pieptanat

 

Love in White Feather
Clear Sky Highland
Noble Artichoke


 

Cashwool, Bumbac pieptanat


Kiss me Berry
Sapphire berry


 

Matase Mulberry, Bumbac pieptanat

 

Scarlet Highland
Vivid Highland

 

Bumbac egiptean, Rexor, Bambus natural

 

Lady Feather

 

 De ce să alegi un wrap Mum Muah?

 

Te încurajăm să alegi wrapul care te ajută să te simți și mamă, și femeie! Un statement îndrăzneț, chic, pentru întreaga ta ființă, ce astăzi este și sursa unei iubiri necondiționate pentru copilul tău! 

 

Fii mândră de tine! O meriți din plin!

Suport clienti 09:00 - 17:00

0733 555 613 hello@mummuah.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!