De ce Bumbac?

De ce Bumbac?

Știi piesele acelea din garderoba ta pe care le-ai putea purta în fiecare zi? Asta este un wrap bun din bumbac. Este alegerea automată când ieși pe ușă. Acela pe care-l pui cu tine de siguranță, pentru că e atât de convenabil când iți trebuie ceva simplu și util. Wrapurile Mum Muah sunt țesute folosind bumbac de cea mai bună calitate.

Folosim Bumbac Egiptean si Bumbac Pieptănat

Există multe asemănări între cele doua. Ambele sunt foarte ușor de întreținut, plăcute la atingere, ușor de legat și mult mai accesibile ca alte fibre din punct de vedere al costului.


Ce e atat de special la Bumbacul Pieptănat?

Bumbacul pieptănat îmbină tot ce îți dorești la o țesătură: este moale și plăcut la atingere, rezistent și se mulează confortabil pe corpul tău și al bebelușului. 

Este maleabil și ușor de legat, îmblânzit încă după prima spălare, asigurând o susținere minunată și o tensionare uniformă.Toate aceste calități  sunt posibile la un wrap nou fiindcă bumbacul prin procesul de pieptănare, este curățat de impurități și de firele mai scurte. Astfel sunt păstrate doar firele lungi. Acesta este secretul tuturor țesăturilor din bumbac pe care le adori din prima!

Atât de multe design-uri din care poți să alegi:
Wanderlust Camouflage
Birds of a Feather
Gaudi Feather
Rose Prick Romance
Midnight Bloom Camouflage
Go Rogue Camouflage
A Cappella Artichoke

 
Ce e atat de special la Bumbacul Egiptean?

 

Este suplu și fin, de aceea copiii îl preferă pe piele. Poate deveni repede un wrap preferat fiindcă este și plăcut la atingere dar și comod de încercat tot felul de legături!

 

Țesătura și structura specifică mai aerată, ajută pielea să respire ușor prin wrap, evitând supraîncălzirea. Asta îl face un wrap ideal de vară.
 

Este mult mai durabil față de bumbacul clasic datorită structurii celulare lungi, ceea ce îi conferă și o rezistență aparte la uzură. Îl vei putea spăla liniștită, fără să îți fie teamă că se va strica.

Vezi optiunile pe care le ai:

Classic Leopard
Cosmopolitan Leopard 
Yin Yang Marmoreal

Suport clienti 09:00 - 17:00

0733 555 613 hello@mummuah.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!