De ce Cashwool?

De ce Cashwool?
Ca un nor, ca o vată de zahăr, ca o bezea. Ăsta este Cashwool. Un material prețios, o variantă îmbunătățită a lânii merinos, o fibră absolut specială. Mai puternică, mai fină, mai ușor de întreținut și mai prietenoasă cu tine.

De ce ar trebui să-l ai?

  • Cashwool este o inovație, un produs de lux italian, obținut prin selecția atentă de lână. O combinație de cultură, tehnologie și natură. Doar o foarte mică parte a lânii poate fi parte a acestei selecții. Doar ce e mai bun, mai pur, mai fin, mai perfect. Toate acestea duc la cele mai deosebite fibre, complet albe, care infuzează cu luminozitate orice design.
  • Luciul lui este asemănător cu mătasea, însă la atingere, ai putea să juri că pui mâna pe cășmir.
  • Iți ține cald iarna și te ajută să rămâi uscat chiar și în zilele toride de vară. Acest lucru e posibil fiindcă fibrele nu sunt conductoare de căldură iar forma fibrelor permit formarea unor mici pachețele de aer, care funcționează că un strat izolator, păstrând căldura aproape de corp și lăsând transpirația să se evapore. Aceasta este calitatea termostatică a lânii. 
  • Este o fibră elastică ce te ajută atunci când legi inițial wrapul, și mai ales atunci când ai nevoie să schimbi sau să reglezi legătura. 

Un material călduros, dar dinamic, pe care îl vezi parte a vieții tale de zi cu zi, dar și care semnează această perioada atât de scurtă a purtării copiilor.

Vezi Cashwool în acțiune:

Sapphire Berry
Kiss Me Berry

Suport clienti 09:00 - 17:00

0733 555 613 hello@mummuah.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!