De ce Matase?

De ce Matase?
De fiecare dată când simți că ai nevoie de un imbold de feminitate, de un răsfăț bine meritat, mătasea este cea mai sigură alegere. Felul în care se simte la mână, dar și modul în care se leagă, combinate cu printurile noastre îndrăznețe, te vor face o prezență memorabilă.

Mătasea Tussah

Mătasea Tussah este mătasea naturală, sălbatică, un fir special care, de cele mai multe ori prezintă nodulețe specifice în wrapuri. 

Textura fibrei te ajută să te bucuri de răcoare vara, iar apoi iarna, să păstrezi temperatura caldă a corpurilor voastre. 

Oferă rezistență, susținere și are beneficiul unei elasticități scăzute. Astfel legăturile de wrap pe care le folosești se țin mai bine. Cu siguranță nu este un wrap "săltăreț".

Are avantajul de a sta bine tensionat, iar atunci când îl strângi în jurul vostru, în legătura pe care o dorești, materialul te ajută, fiind maleabil. 

Vei observa niște nodulețe specifice mătăsii Tussah, ce apar datorită formei naturale a firului, diferită astfel de firul fin de mătase obișnuită. Aspectul acesta este unul din principalele motive pentru care în India, era atât de apreciată mătasea Tussah drept cel mai elegant material destinat doar regalității. 

Dacă este important și pentru tine să porți un material obținut în mod pașnic, această mătase este cea mai blândă. Procesul presupune că micuțele omizi din sălbăticie, să fie lăsate să se hrănească liber în pădurile lor subtropicale și apoi, după ce și-au părăsit coconul, acesta este cules manual și trecut prin procese cu un impact minim asupra mediului. 

Vei găsi pe site-ul nostru mătasea Tussah in On the Mauve Leopard si Fairydust Berry.

Mătasea Mulberry

Mătasea Mulberry este mătasea cu cel mai înalt grad de calitate ce poate fi achiziționată. Aceasta își are originea în China, în urma cu cel puțin 4000 de ani, acolo unde fermierii cresc duzi, iar frunzele acestora sunt folosite că hrana exclusiva a acestor omizi. Rezultatul este un fir natural alb, mai lucios, fiind de asemenea și mai lung că firul de Tussah.

Ce e atât de special la Mătasea Mulberry?

Mătasea mulberry este hipoalergenica, lipsită de miros și în totalitate naturala. Aceasta conține o proteină numită sericin, care poate să reducă considerabil posibilitatea unei reacții alergice, fiind potrivită și pentru persoanele cu piele sensibilă.

Este o fibră complet naturală, strălucitoare, puternică și fină, care face ca wrapurile să se lege ușor. Sunt fine, ușor de legat și de tras prin inele, dar rezultă într-o susținere deosebită.

Mătasea mulberry este o investiție în tine, în voi, un adevărat moft pe care îl meriți!

Vezi variantele de blenduri cu mătase Mulberry:
Vivid Highland
Scarlet Highland
 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0733 555 613 hello@mummuah.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!