De ce Vâscoză?

De ce Vâscoză?
Vâscoza de bambus este ca o briză răcoroasă într-o zi de vară toridă. E ușoară, moale și fină că burtica unei pisici. Totul pentru că procesul de purtare a copilului să-ți facă plăcere indiferent de anotimp.

Ce este Vâscoza de bambus?

Vâscoza de bambus este o fibră obținută printr-un proces complex, din celuloză de bambus, cea mai sustenabila plantă din care putem produce țesături.

Foarte moale și maleabilă, această țesătură este o prietenă de nădejde în călătoria ta prin zilele și nopțile de babywearing. Vei adora cât de respirabilă este, nu veți transpira la efort. Iar vara, pielea voastră va rămâne uscată fiindcă vascoza vă ajută să vă reglați natural temperatura corpului.

Este un produs semi-natural, extras din pulpa de bambus. Aceasta este procesată chimic pentru a fi transformată în fibră textilă (de unde terminologia de "semi-"). La final, își păstrează proprietățile antimicrobiene, și datorită moliciunii specifice țesăturilor din vâscoză de plante, este ideală pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Are o ținută deosebită, poți avea garanția că tu și copilașul tău veți arăta extraordinar, dar și confortabili de fiecare dată când vă plimbați.

Gasesti vâscoza aici:
Clear Sky Highland
Love in White Feather
Noble Artichoke

Suport clienti 09:00 - 17:00

0733 555 613 hello@mummuah.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!