SLING CU INELE

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Ring Sling-ul MUM MUAH este un sistem port-bebe extrem de eficient pentru oamenii mereu în mișcare, mereu în acțiune. Este recomandat pentru mici excursii sau drumuri în oraș, în special pentru clipe în care conjunctura ne obligă să întrerupem din diverse motive purtarea bebelușului și să o reluăm peste câteva minute. De ce?  Pentru că e un sistem foarte ușor de „dezlegat” și apoi „legat” la loc.

Despre ce vorbim? Despre un produs țesut prevăzut cu un sistem format din 2 inele mobile care ajută la folosirea rapidă și eficientă a sistemului.

 

Avem, așadar, o formulă de purtare a bebelușului construită dintr-o fâșie textilă și inele, foarte ușor ajustabilă care, datorită acestei versatilități, face posibilă utilizarea produsului pentru copii de mai multe vârste, de la nou-născuți până la copii de 3 ani.

 

Ring Sling-ul MUM MUAH se ancorează un singur umăr, mărimea acestuia fiind universală (2,2 m) fapt ce nu împiedică purtarea bebelușului în diverse poziții, în funcție de preferințe: în față, pe spate, pe șold.

Exact ca în cazul celorlalte produse MUM MUAH, și ring sling-ul este confecționat din materiale eco-friendly, bumbac și alte fibre naturale, produsul fiind rezultatul unui efort profund și complet, de la design-ul atent creat la croiul cu adevărat impecabil.

 

Ring Sling-ul MUM MUAH este un sistem versatil, practic și extrem de ușor de montat. Urmând instrucțiunile produsului, „efortul” se reduce până la urmă la gestul de a trage corect de un material textil prin două inele. Pe bune, pe probate. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0733 555 613 hello@mummuah.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!