WRAP ȚESUT

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Baby wrap, da? La prima vedere e o simplă bucată de material textil. E adevărat, unul de foarte bună calitate. Mai departe, vei vedea: cu puțină răbdare și multă ingeniozitate, rezultatul practic al folosirii ei este realmente fantastic. Avem, așadar, fâșia lungă (între 3,7 m și 4,7 m) și o sumedenie de modalități de legare și înnodare. Rezultatul? Un eficient sistem ergonomic port-bebe cu multiple beneficii fizice și emoționale.


Datorită formulelor de ajustare perfectă, sistemul baby-wrap permite purtarea puiului din perioada imediat următoare nașterii până târziu, spre 3 ani. Să nu îți faci griji legate de greutatea bebelușului: wrap-ul asigură o distribuire perfect uniformă a acesteia pe umerii și șoldurile purtătorului. În plus, ca părinte ai posibilitatea să optezi pentru mai multe modalități de legare și implicit mai multe posibilități de purtare: în față, în spate sau pe șold.


Toate wrap-urile MUM MUAH sunt țesute. Construim cu grijă și atenție design-ul, alegem cu delicatețe și responsabilitate materialele. Mizăm doar pe fibre naturale, organice pentru că scopul nostru este finalmente sănătatea fizică și emoțională a bebelușului. Doar gândește-te la starea de bine și echilibru pe care puiul o experimentează atunci când respiră din wrap, simte din wrap lumea, totul în ritmul pașilor mamei, exact ca în perioada din burtică. Apropos, știai că nu există un mod mai cald și mai sigur de a-ți adormi copilul decât plimbarea într-un wrap MUM MUAH?


Wrap-urile MUM MUAH sunt disponibile în două variante de mărimi: mărimea 4 (potrivită mămicilor care poartă haine în măsurile XS, S și M) și mărimea 6 (potrivită mămicilor care poartă haine în măsurile L și XL). 


Câteva recomandări:    

Ține mereu puiul „la vedere” în wrap. Cum verifici asta? Te asiguri că bebelușul îți poate primi pupicul în fiecare clipă.
Copilul trebuie să poată privi lumea respirând relaxat, în voie. Pentru a fi sigur de asta, încearcă să existe în permanență lățimea a 2 degete distanță între gâtuț și materialul wrap-ului.
Poziția copilului în wrap trebuie să mențină șoldurile în forma literei M, adică o genoflexiune cu genunchii deasupra bazinului. Evită poziția bebelușului în care corpul lui ia forma literei C. 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0733 555 613 hello@mummuah.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!